Design Fashion Trends

TejaJeglichDesign – MORE THAN JUST A BAG

Teja Jeglič – TejaJeglichDesign

tejajeglichdesign_slider_image_teja_01

Torbice, nahrbtniki, metuljčki za moške, kozmetične torbice… Izjemen dizajn. Unikatno oblikovanje. Ročna izdelava. Kvalitetni materiali – vse to je Teja Jeglič.

Mlada oblikovalka modnih dodatkov in oblačil, se že od malih nog spogleduje z ustvarjanjem. Sprva se je z risanjem in umetnostjo izobraževala na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo, kasneje pa jo je pot zanesla v modne vode na Fakulteto za dizajn v Ljubljani, kjer se je osredotočila na razvoj svojih izdelkov pod mentorstvom priznanih profesorjev.

tejjajeglichdesign_izdelki_minibags_softx_01
V času njenega ustvarjanja in trdega dela je Teja sodelovala na mnogih modnih revijah, razstavah in dogodkih, kot so Zona 45 Zagreb, Chevrolet, Fashion Camp, 2Re Slovenjia, Mister Slovenije 2014/15, Mesec Oblikovanja 2014, Urban Outfitters.
tejjajeglichdesign_izdelki_metuljcki_mirror_02
Znamka TejaJeglichDesign™ pa se je pravzaprav začela razvijati v Angliji na priznani šoli Leeds College of Art, kjer se je Teja šolala v letu 2014 in pridobila ogromno izkušenj in znanja v svetu mode.

Unikatni izdelki so narejeni ročno in kvalitetno, materiali in vzorci pa so skrbno izbrani, to daje vsakemu izdelku še poseben pečat.
tejjajeglichdesign_izdelki_backpack_LOUISETTE_01

vir: Povzeto po njeni spletni strani

Sledi Teji na INSTAGRAM & FACEBOOK

  

Morda vas bo zaminalo še...

Ni mnenj

Napiši mnenje