Fashion Trends

EVELINE COSMETICS – MAGICAL GEL LAK ZA NOHTE

Kot večina žensk, ki imajo rade svoje nohte urejene, sem tudi sama preizkusila že nešteto metod, kako imeti nohte čimdlje lepe.
Od gela do gelisha, raznoraznih znamk lakov za nohte, vendar ni bilo nič od naštetega tisto, kar bi me prepričalo.

Gelirani in gelish nohti so sicer resnično lepi, vendar, ko sem se odločila, da tega nebi več prakticirala, so bili moji nohti po odstranjevanju tega katastrofalni. Tanki, lomljivi. In ja, seveda sem zagovornica zdravih in lepih naravnih nohtov.

Sama imam namreč trde nohte in lahko rečem, da tudi dolžino nohta hitro dosežem. In ker delam z ljudmi, morajo biti moji nohti vedno urejeni.

Potem pa sem našla lak, gel lak brez lučke. Skeptična že v trgovini? Seveda! Sploh nad ceno (okoli 5€ škatlica z dvema lakoma). Pa sem vseeno mislila: “daj, vzami že, poskusi še to” In res, kupila, namazala in upala na najboljše rezultate.
Torej, 2 plasti barvnega laka, nato še prozoren. Okej, naredim vse tako kot piše na škatlici. Počakam, da se posuši in že nad prvim pogledom sem navdušena.

Vsak dan opazujem, če so še celi, brez krhanja laka in res. Popolni. 2, 3, 5, 7 dni. In še vedno. 10 dni in o neprijetnem luščenju laka ne duha ne sluha. Očarana!

Trenutno je to moj nov, najljubši lak za nohte in trenutno ga ne zamenjam za nič drugega.

*Laki so na voljo v različnih odtenkih, najdete ga v Tuševih drogerijah.

Morda vas bo zaminalo še...

Ni mnenj

Napiši mnenje