Fashion

Tyashulina

Ker sem ljubiteljica lepih stvari, sem pred časom na Instagramu zasledila mlado, simpatično dizajnerko zanimivih torbic, Tjašo. Njeni izdelki so me očarali in prepričana sem, da bodo tudi vas.

tjasa

“Sem Tjaša Muravec, ustvarjalka torbic pod imenom Tyashulina. Ko sem začela s prvo kolekcijo torbic sem želela ime, s katerim se lahko poistovetim in ki je hkrati nekaj novega.”

Tako je nastala Tyashulina, ki danes predstavlja njeno veselje do ustvarjanja in ljubezen do torbic. Pri ustvarjanju prvih torbic je pomislila, kako bi lahko združila njeno ustvarjanje s čopičem, z nečem, kar bi imelo dodatno korist in bilo uporabno.

pouches

Tako so nastali prvi modeli torbic z ročnim potiskom, katerim je nato dodala še pridih usnjenega videza

Odločila se je za umetno usnje, ki je živalim bolj prijazno, na videz in po otipu pa vseeno prijetno in kvalitetno. Na prve torbice je dobila pozitivne odzive s strani njenih prijateljev in družine ter pomislila, da bi morda tudi kdo drug poleg nje želel nositi tako torbico. Nastala je prva kolekcija, odzivi nanjo pa so presegli vsa njena pričakovanja. Vsi pozitivni komentarji in podpora, ki jo je prejela odkar je beseda o torbicah začela krožiti naokoli jo je osupnila in sama pravi, da je hvaležna vsem za tako lep odziv.

Sedaj je pred nami veseli december, čas ko bo kar nekaj mojih torbic dobilo nove lastnice, naslednje leto pa z novo kolekcijo in presenečenji naprej.

shopping totes

Sledi Tyashulini na INSTAGRAM & FACEBOOK

  

Morda vas bo zaminalo še...

Ni mnenj

Napiši mnenje